17 dec 2020

Panta julgranen

Tjugondag Knut, när granen kastas ut, kan du lämna den hos oss. Dessutom får du en Sverigelott som vi köpt för att gynna det lokala föreningslivet och vetskap om att just din gran blir till flis som vi sedan kan värma upp lokaler/bostäder i Olofström med. Visst låter det bra?
 

Hur gör man?
🌲 Töm din julgran på allt pynt (granar med kvarlämnad utsmyckning tas inte emot).
🌲 Lämna granen hos oss någon gång den 13 januari 2021 mellan kl. 12-17. Då finns BK Unionens damlag på plats och tar emot din gran. 
      Granar utanför denna tid tas inte emot. Platsen för vår graninsamling är till vänster om vår parkering, skyltar kommer att finnas på plats.

🌲 I samband med avlämnandet får du som tack en Sverigelott, samt möjlighet att träffa oss. Vi kommer även bjuda på kaffe, godis och lite
      reklamgrejer.

Vänligen notera att antalet Sverigelotter är begränsat så först till kvarn.

 

Varmt välkomna!

 

Inför evenemanget genomför vi en riskbedömning med hjälp av Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg. Vi kommer vidta eventuella åtgärder därefter, beroende av smittspridningsläget.

 

I enlighet med Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att minska smittspridningen av Covid-19 vill vi i förväg informera besökare om:

  • Personer med sjukdomssymptom (även lindriga sådana) ska inte besöka evenemanget.
  • Håll minst 2 meters avstånd till varandra.