Välkommen att söka sommarjobb hos oss

Nu har du som är född 2002 eller 2003 möjlighet att prova på arbetslivet hos oss genom ett feriearbete (du måste vara folkbokförd i Olofströms kommun.)  
 

Feriearbete

Hos Olofströms Kraft finns många olika yrken och ett femtiotal arbetskamrater, som tillsammans jobbar för att ge livskvalitet till Olofströms kommuninvånare. I sommar blir våra feriearbetare en viktig del av det jobbet.

Genom våra feriearbetesplatser hoppas vi att du som är ung får en inblick i arbetslivet. Detta kanske hjälper dig när du ska välja yrke i framtiden. Som arbetsgivare vill vi visa vår breda verksamhet. Kanske väljer du att så småningom arbeta inom den kommunala verksamheten.

 

Hur väljer vi ut dig som får feriearbete?

Vi lottar ut vilka som ska bli erbjudna en plats bland alla som har sökt. Därefter fördelas platserna så gott det går efter önskemål och eventuella krav såsom ålder, körkort och simkunnighet. Du kan ha önskemål om var du helst vill jobba, men vi kan inte lova att du får arbete inom just den verksamheten. 

 

Ansökan om feriearbete

Ansökan till feriearbete gör du direkt på formuläret längre ned på denna sida.

Lycka till! 

 

För- och efternamn:*
Personnummer:*
Adress:*
Postkod:*
Postadress:*
E-post:*
Telefon dagtid:
Mobil:
Gymnasieprogram:
Klass:
 
 

Innehar B-Körkort:*


 

Övrigt (t.ex. önskemål om arbetsområde)

 

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter

Vi vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Därför är det viktigt för oss att informera om hur vi hanterar dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vad som gäller.